STUDENTMÖSSA

Bättre sent än aldrig. Idag har äntligen min studentmössa kommit till sitt rätta hem, mig! Och ja, jag är lycklig!!!




MONDAY - SUNNY DAY

Underbara dag. Underbara väder! Spenderade nästan hela förmiddagen på skolgården tillsammans med Amanda, Jenna, Sofie och en fotboll. Sedan åt mamma och jag middag på balkongen och jag avslutar den här fina dagen med en powerwalk till Nossen och tillbaka. Vattnet var inte ens kallt (i alla fall inte för att doppa pekfingret lite) och på vägen tillbaka plockade jag blåsippor.

Jag älskar verkligen våren!

Jag ser ju verkligen ut att vara grym med bollen. Bilden är ganska missvisande, mestadels snubblade jag omkring!


INSPIRATION #2

Har blivit helt förälskad i fjädrar, de är så vackra. En dag ska jag nog pryda min kropp med en fjäder. Är mest sugen på att placera den högt upp på revbenet, men det är också vackert på ryggraden!



INSPIRATION

 


 


 

weheartit.com



TVÅ MÅNADER

Är sjuk idag, så jag tänker intala mig själv att jag förtjänar att spendera hela dagen i sängen och äta. Varvar det även med att läsa lite i min otroligt intressanta svenskabok samt med att försöka komma på vilket foto jag ska ha på mitt studentplakat. Borde även planer min student lite också. Har inte en aning om vilka jag ska bjuda eller vart min studentskiva ska hållas?

Kan inte fatta att det är två månader kvar tills jag springer ut i vit klänning och studentmössa. Helt galet. Känns som att det var igår jag gick till Kvarnängsgatan första gången för att ta mig igenom min första dag på gymnasiet. Känns som att det var igår jag första gången träffade alla de då okända människor som jag skulle spendera varje dag i tre år tillsammans med. Känns som att det var igår jag första gången hörde Amanda prata och undrade varför det lät som att hennes röst var i målbrottet. Men nu är det vardag för mig att träffa alla de här människorna och jag har till och med vant mig vid Amandas vackra röst!

Kan inte fatta att det bara är två månader kvar tills jag blir fri att göra precis vad jag vill! Det här är galet. Och lite ångestframkallande!!!

Boxartjejerna igår på Dodgeballfinalen. Tävlingsmässigt gick det inte så bra, men vi fick ju i alla fall klä ut oss! :)

 


UNDERBARA SÖNDAG

Vilken underbar söndag det har varit än så länge. Fredrika och jag har varit ute hela förmiddag för en liten fotografering till ett av hennes skolarbeten med temat "Jag och min frihet". Hon har fotat mig mitt i skogen där det finns små bäckar, broar och rinnande vatten. Jättevackert ställe och vi båda sa flera gånger att vi bara älskar vatten. När jag blir stor ska jag bo vid havet!

Nu ska jag plugga resten av dagen, medan Fredrika redigerar bilderna på mig. Ikväll ska vi gå på danspasset på friskis och svettis och efter det ska vi äta hemgjord pizza och kolla på Paranormal Activity II. Underbar söndag och livskvalitet på hög nivå!

Smakprov från dagens fotografering!

 


LIKE A BRIDGE OVER TROUBLE WATER, I WILL LAY ME DOWN

When you're weary, feeling small
When tears are in your eyes I will dry them all
I'm on your site, oh, When times get rough
And friends just can't be found

Like a bridge over troubled water,
I will lay me down

Jag har (bokstavligt talat) öppnat upp mitt allra privataste för er. Det finns ingenting om mig, som är värt att veta, som ni inte vet och det finns ingenting som jag känner att jag inte kan säga till er. Ni är allt och jag älskar er!


Nu ska jag till min far och äta trerätters middag tillsammans med min vän Rebecca. Tänk att vi nu, snart 19 och 20 år gamla hittar på lika mycket roliga saker som när vi var två ostyriga 6 och 7-åringar som fyllde badrumsgolvet med vatten i hopp om att det skulle bli en pool! Vad är det man säger? Från vaggan till graven!

Ha en bra helg allesammans, för det har jag!


BLOGLOVIN

Följ min blogg med bloglovin

ATT FÅ MÅLA SIG BLÅ ÄR LYCKA

Vilken underbar dag. Idag fick jag äntligen göra en av mina favoritaktiviteter i hela världen, nämligen klä ut mig. Jag älskar att klä ut mig och skulle kunna göra det varje dag. När jag tidigare idag sa till mamma att jg älskar att klä ut mig svarade hon att jag då borde göra det oftare. Har jag sagt att jag älskar min mamma som stöttar alla mina val i livet, till och med de lite mindre igenomtänkta!?

I alla fall så stod Dodgeball-turnering i skolan på schemat idag och HP08 gick vidare från gruppspelet till slutspelet nästa vecka. Det bästa med det är dock inte att vi bara var grymma och gick vidare, utan att vi då får klä ut oss nästa vecka också! Idag var vi utklädda till smurfar, men jag liknade mest en avatar, vilket faktiskt är lite coolare än smurf. Vad vi ska klä ut oss till nästa vecka är ännu oklart.

På kvällen har jag, Becca och lilla Sune varit på en liten roadtrip till Mariannelund för att köpa glass, mums.
Och nu när jag kom hem så har min lilla mamma bakat bröd som och det luktar nybakat i hela lägenheten, mums igen!

Jag med mitt underbara team bakom mig!

Smurf/Avatar?

Massa gratulationer till Media som vann priset för bästa utklädnad. Men vem kan motstå liksom?


RSS 2.0