Sommar!

Sommaren är verkligen här nu, det är nästan på gränsen till för varmt! Åååååh jag älskat detta väder! Puss och kram <3


Update from Oslo!

Hoppsan, jag fick en liten "utskällning" över facebook från Sverige för att jag är så dålig på att blogga. Men jag lever faktiskt och ni ska inte tro att jag sitter hemma och rullar tummarna för det! Och min iPhone är ju alltid med mig, så här kommer en liten bildbomb och text i punktform från mina senaste veckor i mitt älskade Oslo! <3

Så, den senaste tiden har jag...

...Varit på marknad med Sabbet och använde alla smakprov som lunchmat.

...Promenerat vid slottet.

...Gått på loppmarknad med Mathilda i jättemysiga Grunerlökka. Där vi även tog lite kort vid de häftiga husen med grafitti (heter det så?)

...Umgåtts med min högstadiebästis Hanna och ätit sushi nere vid Bryggan.

...Och så självklart har jag firat 17 maj. Under dagen jobbade jag på ett cafe mitt i stan och jag kan säga att det var helt gaaaaaalet med folk. På kvällen var vi ute och det var också helt gaaaaalet kul. Dagen efter var jag död!

Däremellan har jag gjort massa andra saker som jag missat ta kort på! Och ikväll ska jag på middag med Mathilda och hennes kolleger på BIT. Om ni är snälla kanske ni får se bilder på det imorgon! :)

Puss på dig Elly! :)


Hello sunshine

Andra dagen som vi har spenderat på en filt i Frognerparken med massa gott. Älskar sommarvädret och älskar den här dagen! Jag har nämligen fått löneförhöjning för att jag har varit så duktig på jobbet!

Nu är jag glad! :) puss


RSS 2.0