YOU IS KIND, YOU IS SMART, YOU IS IMPORTANT

Har ändrat lite i min bloggdesign, då det kändes behövligt nu när jag inte befinner mig i Kalifornien längre. Enkelt, men jag tycker det är ganska snyggt!

Har haft en myshelg! Eftersom jag jobbade fredag och lördag flyttade jag min helg till lördag eftermiddag till tisdag, så jag har fortfarande helg. Smidigt när man kan göra så!

I lördags åkte jag och Mathilda till Söder och tog ett glas vin och gick på bio. Vi såg Niceville som var en väldigt vacker historia om de svarta hembiträderna i den amerikanska södern på 60-talet. En film där både gråt och skratt blandas och som jag verkligen kan rekomendera. Citatet "You is kind, you is smart, you is important" (is på grund av sydstatsaccenten) är något av det finaste jag har hört och som ett av hembiträdena hela tiden upprepade för de små barnen som inte omhändertogs alls av sina mammor.

Igår åkte vi in till city och brunch på ett mysigt café och delade på en Ben and Jerry's till efterrätt. Sol, varmt i luften och inga spår av att det snart är oktober. Förmodligen den sista dagen för året då det är möjligt att sitta på en uteserveringen så vi njöt för fullt!



RSS 2.0