LIBRA

Jag har blivit lite smått besatt av att läsa om mitt stjärntecken och det är läskigt hur mycket som stämmer. Jag googlar vågens egenskaper flera gånger om dagen i jakt på något som inte stämmer, men jag hittar verkligen ingenting. Egentligen blir jag inte så förvånad, universum är så stort att det vore konstigt om det inte påverkade våra personligheter.

Så här står det om mig, vågen!

"Utmärkande för personer födda i vågens tecken är deras känsla för rättvisa och harmoni. De har stort behov av kommunikation och är mycket utåtriktade. Oftast intar de medlande, diplomatiska och sociala positioner då de eftersträvar balans, inte bara för sig själva utan också för alla andra. De avskyr all osämja och gräl.

En våg är intelligent och klartänkt, men att snabbt ta ställning är inte vågens starka sida, då han tenderar att noggrant väga både för och emot. Det viktiga för vågen är att ställningstagandet blir rätt.

Vågar har jämna temperament och är ofta charmerande och öppenhjärtiga människor. De är livsnjutare och gillar skönhet, avkoppling, mat, dryck och sällskapsliv. Ibland kan livsnjutandet dock övergå i ren lättja. De behöver ofta bli motiverade för att få någonting gjort".

Tydligen så passar jag perfekt ihop med tvillingen, men även bra med lejonet, skytten, vattumannen. Om du är oxe, kräfta, skorpion och speciellt jungfru ska du nog hålla dig borta från mig! :)

 


VUXENPOÄNG?

Jag tror att jag lider av en liten personligthetsklyvning. Har levt ganska oansvarigt och kravlös under en tid nu, men imorse när jag vaknade kände jag att det var slut med det. Loggade in på studera.nu och några klick senare var det färdigt... Vad har jag egentligen gett mig in på?

Ska neutralisera min implulsiva och lite konstiga sida med att göra lite mer vardagliga saker nu, som att handla mat med mamma på ICA! Ska registrera mitt egna ICA-kort också! Herregud, idag har jag verkligen tagit vuxenpoäng så det borde räcka för resten av mitt liv!




RSS 2.0